• VASTAAVAN TUOTTAJAN PAIKKA AUKI

 • KOM-teatteri etsii sinua, vastaava tuottaja, vakituiseen työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen tai mahdollisimman pian.

  Etsimme KOM-teatteriin dynaamista ja kokenutta teatterituottajaa. Sinulla on useamman vuoden työkokemus esittävän taiteen tuotantoprosesseista, niiden budjetoinnista, suunnittelusta ja aikataulutuksesta. Kykenet myös kehittämään teatterimme tuotantoprosesseja ja kantamaan vastuuta tuotantojen vuosisuunnittelusta.

  Sinulla on kokemusta esitysmarkkinoinnista ja kykyä kehittää teatterin markkinointi- ja viestintäsuunnittelua. Sinulla on ymmärrystä ja kiinnostusta myös kiertuetuotantoihin, yleisötyöhön sekä teatterimme osallistaviin hankkeisiin.

  KOM-teatteri tarjoaa sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työhaasteen teatterimme vastaavana tuottajana. Teet itsenäistä ja vastuullista työtä kuitenkin osana tiivistä ja kannustavaa työtiimiämme. Meillä kaveria ei jätetä ja hankalat asiat ratkotaan yhdessä. Teatterimme tulevaisuus näyttää valoisalta ja ensi vuodeksi on tiedossa hienoja juttuja.

  Lisätietoja tehtävästä: talous- ja hallintopäällikkö Lotta Vaulo (p. 0505545996)

  Soittoajat:

  pe 12.11 klo 9-11

  ti 16.11 klo 13-15

  ke 24.11. klo 12-13

  Hakemukset liitteineen sähköpostilla lotta.vaulo(a)kom-teatteri.fi viimeistään 26.11.2021. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

   

Käytämme sivustolla evästeitä saadaksemme tietoa kävijöistä. Lue lisää Sulje Hyväksy