• KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ

 • Etelä-Suomen aluehallintoviraston asettamien yleisötilaisuusrajoitusten vuoksi KOM-teatterissa on käytössä  koronapassi. 

  Esityksemme jatkuvat normaalisti, mutta teatteriin pääsee vain koronapassia näyttämällä.

   

  Lataathan passin valmiiksi ja saavu paikalle hyvissä ajoin.

  Tarkistamme koronapassin heti ulko-ovella. Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. Passin tarkistuksen jälkeen tarkistamme pääsyliput.

  Jos koronapassin käyttö ei ole vielä tuttua, tältä sivulta löydät lisätietoa ja ohjeet.

  KOM-teatteri on ottanut käyttöön koronapassin 29.11.2021 alkaen.

  Lataathan koronapassin valmiiksi ennen teatteriin tuloa. Passia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

  Toimi näin:

  • Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi/omakanta. Tallenna tai tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus kännykkääsi.
  • Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus.
  • Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
  • Passi tarkastetaan teatteriin saapuessasi teatterin ulko-ovella. Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. Passin tarkastuksen jälkeen tarkistamme pääsylippusi.
  • Varaudu pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Vahva maskisuositus yleisötiloissa ja katsomossa säilyy. Tutustuthan muihin turvallisuuskäytäntöihimme ennen teatterikäyntiä.

  Yleistä tietoa koronapassista

  Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista.

  Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Teatteri lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta.

  Lisätietoja varten suosittelemme tutustumaan Kanta-palvelun Usein kysyttyä koronapassista -koontiin.

   

 • Ei koronapassia?

  Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa koronapassia, voit saada ostamiesi lippujesi hinnan takaisin. Lippujen palautus tulee tehdä viimeistään yhtä päivää ennen esitystä.

  Lippujen hinnan palauttamiseksi sinun tulee lähettää ostamasi lipputiedostot tai lippujen viivakoodin alta löytyvät lukusarjat sähköpostilla osoitteeseen peruutukset@kom-teatteri.fi. Liitä viestiin mukaan tilinumerosi IBAN-muodossa sekä tilinhaltijan nimi, niin palautamme lippujesi hinnan tilillesi. Huomaathan, että Lippupiste ei hyvitä kauttaan ostetuista lipuista perimiään palvelu- ja toimitusmaksuja. Lisätietoja Lippupisteen palvelu- ja toimituspalkkiosta löytyy Lippupisteen käyttäjäsopimuksesta.

   

Käytämme sivustolla evästeitä saadaksemme tietoa kävijöistä. Lue lisää Sulje Hyväksy