• KOM-TEATTERI ETSII MARKKINOINTIVIESTINNÄN TEKIJÄÄ!

 • KOM-teatteri etsii kokoaikaista markkinointiviestinnän osaajaa vakituiseen työsuhteeseen 31.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

  • Tehtävässä suunnittelet ja toteutat teatterin monipuolista markkinointiviestintää yhteistyössä teatterin tuotantotiimin kanssa.

   

  • Ymmärrät miksi, miten ja milloin teatterin tulee näkyä niin mediassa kuin sosiaalisen median kanavilla.

   

  • Osaat vetää isoja linjoja ja innostut käytännön tekemisestä.

   

  • Olet tottunut edistämään useita projekteja samanaikaisesti.

   

  • Sinulla on jonkin verran graafista osaamista ja kykenet tuottamaan markkinoinviestinnän materiaaleja.

   

  • Sinulla on kykyä sekä sujuvaan ja myyvään tekstisisältöjen tuotantoon suomeksi (englanti katsotaan eduksi) että iskevään visuaaliseen viestintään teatterin some- ja muussa markkinointiviestinnässä.

   

  • Haussa on myös mukava kollega pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme. Teatterialan tuntemus katsotaan hakijan eduksi.

  Tarjoamme kokoaikaista työtä taiteellisesti kunnianhimoisen ja ajassaan kiinni olevan teatterin parissa. Työpaikkasi sijaitsee toimistossamme KOM-teatterin kupeessa, keskellä vehreää Ullanlinnaa.

  Työ alkaa täydellä teholla heinäkuun lopussa, mutta toivomme sinun pääsevän perehtymään työtehtäviisi jo touko-kesäkuun vaihteessa.

  Palkka perustuu työkokemukseesi ja asettuu viestinnän asiantuntijatehtävien palkkasuosituksen raameihin.

  Lisätietoja tehtävästä antaa KOM-teatterin toiminnanjohtaja Lotta Vaulo (p.050 5545996) pe 5.5. klo 12-14 ja pe 12.5. klo 14-16.

  Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sunnuntaina14.5. klo 16.00 mennessä osoitteeseen lotta.vaulo@kom-teatteri.fi

 • KOM-teatteri on syntynyt palosta vaikuttaa yhteiskuntaan ja tehdä korkeatasoista, taiteellisesti kunnianhimoista sekä monimuotoista teatteria.

  KOM-teatterin missio on saada maailma näyttämään kirkkaalta. Tätä toteutamme ihmisen kasvuun uskovalla kulttuurilla, joka perustuu KOM-teatterin arvoihin: hyväntahtoisuuteen, dialogisuuteen, taiteelliseen autonomisuuteen ja toisten työstä hullaantumiseen.

  Strateginen tavoitteemme on olla Suomen puhutuin teatteri. Polarisoituvassa maailmassa, jossa perusturvallisuuden ja toiveikkuuden tunteet ovat järkkyneet, tarvitaan KOM-teatterin kaltaisia paikkoja, joihin voi kokoontua kokemaan, tuntemaan ja ajattelemaan yhdessä. KOM uskoo ihmisen kasvuun, uuden oppimiseen, mahdollisuuksien luomiseen ja eteenpäin kannustamiseen. Ihmisen kasvuun uskovaa kulttuuria toteuttaessamme olemme taatusti enemmän kuin osiemme summa, alati laajeneva ja aidosti rajoja rikkova.

  Työyhteisössä panostetaan monimuotoisuutta arvostavaan ilmapiiriin ja toimintakulttuuriin, jossa erilaisiin näkemyksiin suhtaudutaan rakentavasti ja kiinnostuksella. KOM-teatterissa jokainen voi kokea olevansa arvostettu omana itsenään.

Käytämme sivustolla evästeitä saadaksemme tietoa kävijöistä. Lue lisää Sulje Hyväksy