• KOM-teatteri hakee teatteriteknikkoa

 • KOM-teatterissa avautuu määräaikainen teatteriteknikon työsuhde ajalle 1.11.2022-31.5.2023. Määräaikaisuuden perusteena on työvapaan sijaisuus. 

  Odotamme hakijalta:

  Tehtäviisi teatteriteknikkona kuuluu esitysten ajaminen sekä valotekniikan pystytys-, purku- ja vaihtotehtäviin osallistuminen esityksissä ja harjoituksissa. Teatteriteknikko osallistuu myös lavasteiden pystytys-, purku- ja vaihtotehtäviin sekä lavasteiden ja valotekniikan huoltamiseen, kuljettamiseen ja varastointiin. Työajat ovat vaihtelevia ja osittain myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  Etsimme tehtävään oma-aloitteista, käytännöllistä, täsmällistä, joustavaa ja yhteistyökykyistä työntekijää, jolla on vähintään kahden vuoden työkokemus alalta tai vastaavista työtehtävistä. Painotamme ensisijaisesti kokemusta valotekniikasta. Eduksi katsomme työkokemuksen haetusta tehtävästä, erikoisosaamisen teatteriteknisistä tehtävistä, B-ajokortin ja hyvät tietotekniset taidot.

  Mitä tarjoamme:

  Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, sekä ammattitaitoisen, kannustavan ja viihtyisän työympäristön. Perehdytys työtehtäviin järjestetään työsuhteen alussa. Palkkaus ja työaika teatterialan TES:n mukaan (TeaTES kokonaistyöaika 38,5 h / viikko, palkkaus TeaTES valoteknikko/ääniteknikko).

  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jere.vartiainen@kom-teatteri.fi. Liitä mukaan myös CV:si. Hakuaika päättyy 16.10.2022 klo 23.59.

  Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana. Ilmoitamme kaikille haastatteluihin valituille viimeistään 19.10. mennessä.

  Lisätiedot ja yhteystiedot:
  Tekniikan päällikkö Jere Vartiainen, jere.vartiainen@kom-teatteri.fi, puh 0505546009

Käytämme sivustolla evästeitä saadaksemme tietoa kävijöistä. Lue lisää Sulje Hyväksy