• KOM-POSTIA – podcastien sarja

 • KOM-postia on KOM-teatterin kehityshanke, jolla teatteri pyrkii löytämään uusia muotoja kulttuurikeskustelun laajentamiseksi seiniensä ulkopuolelle.

  ”KOM-postia laajentaa teatteria sen fyysisten seinien ulkopuolelle ja tekee teatterista entistä nopeammin reagoivan, ajassa tiukasti kiinni olevan keskustelijan. Digitaalinen KOM-posti ei ole lähtökohtaisesti taltioitua teatteria vaan se antaa mahdollisuuden laajentaa teatterin käsittelemiä aiheita uusilla tavoilla. Tarkoituksena on luoda foorumi, joka kasvattaa tekijöiden ja katsojien vuorovaikutusta”, kertoo KOM-teatterin näyttelijä Juho Milonoff.

  Voit tutustua KOM-postin lähetyksiin veloituksetta. Jaksot löydät tältä sivulta.

 • 2.2.2020

  Tilastojen takana nuorella on hätä

  KESKUSTELEMASSA: Adina Nivukoski, Olavi Sydänmaalakka ja Tiina Kristoffersson

  Nuorten mielenterveys on aihe, joka puhuttaa. Aiheesta keskustelemassa ovat Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaalakka ja Lukiolaisten liiton puheenjohtaja Adina Nivukoski. Ääniteknikkona toimi Lauri Karo.

  Kuuntele tästä

  18.10.2019

  Sisaruus on voimaa! -essee (vimeo)

  Sisaruus on voimaa! -kirjallisuusessee kertoo syyskuussa 1970 Yhdysvalloissa julkaistusta Sisterhood is Powerful -antologian synnystä ja sitä kautta pienen palan feministisen liikkeen historiasta. Essee saatavilla myös Soundcloud-äänitteenä.

  Teksti: Tiina Kristoffersson
  Lukija: Vilma Melasniemi
  Videon toteutus: Vilma Melasniemi ja Jani Rapo

  Katso tästä tai kuuntele tästä

 • 12.12.2018

  Kulttuuri kuuluu kaikille!

  KESKUSTELEMASSA: Stuba Nikula, Maaretta Riionheimo, Juho Milonoff, Tiina Kristoffersson.

  Miksi on tärkeää, että teatterit ja taiteilijat laajentavat reviiriään myös kantakaupungin ulkopuolelle? Miten kulttuuri tuodaan kaikkien helsinkiläisten arjen ulottuville?

  Kuuntele tästä

  5.12.2018

  Syrjäytymisen kielioppi

  KESKUSTELEMASSA: Aleksis Salusjärvi, Niko Saarela, Juho Milonoff

  KOM-teatterin johtaja Juho Milonoff ja näyttelijä Niko Saarela tapasivat lounaalla toimittaja Aleksis Salusjärven, jonka missiona on lukutaidon kohentaminen mm. ammattikouluissa ja vankiloissa. Mikä merkitys on kielellisellä kehityksellä ja yhteiskunnallisella syrjäytymisellä? Minkälainen on syrjäytymisen kielioppi?

  Kuuntele tästä

 • 7.11.2018

  Puhutaanpa pillusta

  KESKUSTELEMASSA: Elina Kilkku, Vilma Melasniemi ja Tiina Kristoffersson

  Onko pillu poliittista? Miltä elämä näyttää, kun sitä katselee pillun silmin? Entä pitääkö keski-ikäisen naisen puhua pillustaan vapautuneesti?

  Kuuntele tästä

   

   

  11.10.2018

  Miten elämä muuttuu taiteeksi

  KESKUSTELEMASSA: Amanda Palo, Eeva Soivio ja Tiina Kristoffersson

  Miten oma elämä muuttuu taiteeksi? Saako omasta elämästä tehdä teatteria? Onko omakohtaisuus kirjallisuudessa vähempiarvoista kuin näyttämöllä?

  Kuuntele tästä

Käytämme sivustolla evästeitä saadaksemme tietoa kävijöistä. Lue lisää Sulje Hyväksy