• Oletko kiinnostunut työskentelemään KOM-teatterissa?

  Haemme aika ajoin eri alojen ammattilaisia avoinna oleviin tehtäviin. Avoimista työpaikoista ilmoitamme tilanteen mukaan erikseen esim. some-kanavissamme ja nettisivuillamme.

  Mikäli jätät meille avoimen hakemuksen ja meiltä löytyy osaamistasi vastaavaa työtä, otamme sinuun yhteyttä. Säilytämme hakemussähköposteja lähtökohtaisesti kuusi kuukautta.

  Lähetä avoin hakemus osoitteeseen hakemus@kom-teatteri.fi. Kerro viestissäsi työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja toivomastasi työstä. Liitä mukaan myös yhteystietosi.

  Onko sinulla kiinnostava taiteellinen ehdotus?

  Voit lähettää KOM-teatterille taiteellisen ehdotuksen. Kaikilta ehdotuksilta odotamme toimintaympäristömme ja yleisöpohjamme tuntemusta ja haastamista, ajattomuutta ja ajankohtaisuutta sekä korkeaa taiteellista laatua.

  Kaikki ohjeiden mukaan tehdyt ehdotukset huomioidaan ja käsitellään.

  Ehdotukseesi tutustuu KOM-teatterin taiteellinen johtaja Lauri Maijala sekä teatterin ohjelmistotoimikunta. Pyrimme vastaamaan viimeistään 2 kuukauden kuluttua ehdotuksen vastaanottamisesta.

  Voit lähettää taiteellisen ehdotuksesi osoitteeseen hakemus@kom-teatteri.fi.

 • KOM-teatteri on syntynyt palosta vaikuttaa yhteiskuntaan ja tehdä korkeatasoista, taiteellisesti kunnianhimoista sekä monimuotoista teatteria. Se on vuosikymmenten aikana kiertänyt esityksillään ympäri maailmaa, julkaissut useita klassikkoasemaan nousseita levyjä, tuottanut konsertteja ja lukemattomia esityksiä, jotka ovat jättäneet lähtemättömästi jälkensä Suomen teatterihistoriaan. KOM on toiminnallaan puolustanut vapauden, veljeyden ja tasa-arvon periaatteita tehden esityksiä muuttuvasta yhteiskunnasta ja yksilöistä sen puristuksessa.

  KOM on tehnyt etenkin uutta kotimaista draamaa, mutta myös kansainvälisiä klassikkoja, romaanidramatisointeja, musiikkiteatteria, komediaa, tragediaa ja kaikkea siltä väliltä. KOM-teatterin lauluja paremmasta maailmasta lauletaan edelleen kaikkialla Suomessa ja jokainen KOMin sukupolvi kirjoittaa omat laulunsa. KOM-teatteri katsoo tulevaisuuteen, muistaa menneisyytensä ja on valmis uudistumaan yhteiskunnan mukana — periaatteistaan tinkimättä.

  KOM-teatterilla on kaksi näyttämöä: varsinainen teatterisali, jossa on noin 300 paikkaa sekä rohkeita taiteellisia avauksia varten perustettu Aulanäyttämö. KOM-aulassa maanantai-illat täyttyvät monipuolisesta musiikki- ja teatteriohjelmistosta.

  KOM-teatterissa on vakituinen näyttelijäensemble. Lisäksi KOM käyttää jatkuvasti esityksissään vierailevia eturivin taiteilijoita ja muuta henkilökuntaa.

Käytämme sivustolla evästeitä saadaksemme tietoa kävijöistä. Lue lisää Sulje Hyväksy